Травел Форум

Недоволен съм от хотел Гайтани, Хисаря

Неактивен Nikolay

  • *
  • 1
  • +0/-0
    • Профил
Здравейте,
Надявам се да съм полезен на тези, които ще повярват на коментара ми за условията в хотел Гайтани. А на останалите - моля, проверете и се оплачете сами!
Скоро посетихме хотела семейно като се впечатлихме от изгодната цена на ваучери от 70 лв. за двойна стая със включена закуска и вечеря и определено не бихме повтори отново. Въпреки лошите ми общи коментари искам да похваля всички от персонала за любезното отношение /колкото и малко да е този външен персонал от който въпреки всичко собственичката не спря да се оплаква/. За всичко което сме поискали не са ни отказали. Много мили и добри хора. Но за съжаление с това приключват и хубавите неща.Всичко в хотела е износено и похабено (мебелировка и обзавеждане). Просто нищо не е инвестирано в поддръжката му сигурно от самото откриване. Жената от рецепцията беше момиче за всичко - сервитьорка, обслужваща и SPA. Сауната и парната баня се включват след многократни напомняния, достигаше до 70C и нищо повече. Вечерята се състоеше от малко салата с 5-6 пилешки хапки - дали нормален човек би се нахранил с това? И нищо повече!!! Качеството на храната е лошо. Менюто в ресторанта е повече от оскъдно - малко разнообразие и с необяснимо високи цени отнесени към категорията на хотела.Закуската е пълна пародия - по 2-3 мекици, сладко, домати и краставици, кисело мляко, кафе негърска пот и топла вода за чай. Ако в хотела има 50 гости закуска се прави за около 30 човека и се молят тя да стигне за всички. Ако някой се оплаче му носят пържени филии и се извиняват /явно е ежедневие/. Сервитьорката /дъщеря или снаха на собственичката/ от любезност питаше дали сме се нахранили, за да не се пържат още. Ако нещо свърши се ослушват до последно дали ще дойдат още клиенти, иначе не зареждат.Стахотно сметкаджийство, което едва ли е от персонала. Най-вероятно собствениците така са наредили и наказват строго ако има "преразход". В офертата пише, че нормалната цена е 120 лв. /сега намалена на 70 лв./ и е страшно висока на фона на предлаганите условия.
В крайна сметка се оказва, че рибата наистина се вмирисва от към главата - собствениците икономисват от всичко възможно, а персонала компенсира с любезност и съпричасност. Което изобщо не е достатъчно за приятна и ползотворна почивка! Ще се радвам, ако препатилите споделят този коментар и са съгласни с него. А тези, които са се засилили да почиват в хотел Гайтани, добре се запознаят какво ги очаква там. За да няма неприятни изненади. А хубавите и захаросани мнения сигурно са от от собствениците и техни приятели и може да ги игнорирате, защото едва ли са истински. Не вярвам при многото негативни коментари, които и аз споделям от преживяното там, да има толкова много положителни.

 

Връзки

Екскурзии и почивки