Добър ден,
Бих искал да споделя впечатленията си от почивката ми през 2013 г. в Комплекс Гранд Хотел Варна или така наречените No Name оферти. В комплекса има 5 хотела - гранд хотел Варна, Лебед, Рубин, Долфин и Долфин Марина. Стаите са изключително мръсни и хигиената е под всякаква критика. Най-голямото разочарование, обаче беше храната и още след втория опит се отказахме да се храним там. Развалени ястия приготвени от тлъсти, стари меса и най-долнопробните продукти, които можете да си представите. Таратора беше вкиснал. Храната оставаше в огромни количества недокосната, защото това което сервираха определено не ставаше за ядене. Съвсем нормално е част от останалата храна да се използва и да се сервира в подходящ вид. Но там всичко, което оставаше беше объркано, като за прасета. Имат и един измислен бургер бар, на който изгладнелите туристи се редяха с часове. А като им дойде ред разбират, че с оферта No Name нямат право на бургер. Горките туристи и горките дечица с тях. Ние поне имахме късмет, че не бяхме с No Name оферта и можехме да се храним в другите три ресторанта в комплекса. Бедно меню, но поне не беше развалено. За плажа ще кажа само, че шезлонгите са залепени плътно един до друг и не може дори да се мине между тях. Тези мои впечатления са от хотел Рубин, но предполагам, че и другите хотели от комплекса са на същото ниво. Все пак са под една шапка, нали? Единственото хубаво нещо там беше градината на гранд хотела - добре подържано и много приятно място за разходка. Дълго се колебах, дали да напиша тези редове, но накрая реших да споделя преживяното за да предпазя други туристи от подобна разочароваща почивка. След всичко казано по-горе бих искал да благодаря от сърце на управата на комплекса за развалената ми почивка и да им кажа, че докато съм жив няма да стъпя в хотелите им дори и пари да ми дават за това! Иво от Кюстендил.