Травел Форум

Мнение за транспортни фирми

hrissss

Мнение за транспортни фирми
« -: Август 14, 2014, 12:16:25 am »
Трябва да пътувам до Варна. Коя автобусна компания бихте ми препоръчали?
Благодаря!

dimo_nedev

Re: Мнение за транспортни фирми
« Отговор #1 -: Август 14, 2014, 10:04:45 am »
Трябва да пътувам до Варна. Коя автобусна компания бихте ми препоръчали?
Благодаря!
Здравей.
Винаги когато ходя до Варна пътувам с Биомет.
Доволен съм много. Другия вариант е на автостоп, по-евтино е  ;) :)

plamena

Re: Мнение за транспортни фирми
« Отговор #2 -: Август 14, 2014, 01:52:50 pm »
Аз лично съм пътувала с Етап адрес, Юнион Ивкони и Биомет.
Принципно Биомет возят добре и са им хубави автобусите. Трудно е обаче, да си закупиш билет от където и да е, защото са велики и не дават много, много да им се продават билети от различни бюра. Имат възможност за онлайн резервации през сайта им, но честно казано не съм сигурна дали работи добре системата им.
Ивкони са малко мизерници. Пускат хубавите си автобуси за чужбина а за България остават старите си бракми. По някога съм имала късмет да се возя на що годе добър автобус, но е било на късмет, когато се е налагало автобусът им да не може да излиза извън страната. Също така не бих казал, че касиерките им на Централна автогара София са особено любезни.
С Етап като съм пътувала, що годе всичко е било наред. Случи ми се един път да ги ползвам от Търново до София и автобусът им се счупи на пътя. Добре, че някакви хора спряха с бус и помогнаха на шофьора да оправят автобуса.
Проблема. При етап и Ивкони, за разлика от Биомет е, че спират къде ли не, докато Биомет пътуват много по-бързо до Варна.
Ако мога да избирам, бих избрала да пътувам с Биомет.

dobri81

Re: Мнение за транспортни фирми
« Отговор #3 -: Август 18, 2014, 10:55:44 am »
Пътувахме от София до Банско с автобус на Юнион Ивкони. Тръгнахме със закъснение от София. Взехме още хора от Княжево,  където направихме още едно закъснение, докато се разберат има или няма свободни места. По пътя за Дупница шофьорът караше доста бавно. Изглежда такива бяха възможностите на автобуса.
Следва продължение...

 

Връзки

Екскурзии и почивки