Травел Форум

НЕ препоръчвам АБВ ТРАВЕЛС

Неактивен Radost_h

• *
  • 2
  • +0/-0
    • Профил
НЕ препоръчвам АБВ ТРАВЕЛС
« -: Юли 02, 2018, 11:40:43 am »
Точно се връщам от екскурзия до Румъния, закупена от тях.
Настаниха ни в хотел на 17км от мястото, където трябваше да бъдем. Дори не бяхме в град или село, а в някаква курортна местност- Азуга. В близост нямаше нито ресторант, нито магазин. Не бяхме предупредени за тази промяна, научихме я случайно в деня на пътуването.
Забавих се с къпането и за мен нямаше топла вода.. (след 12ч. път...). Втората вечер имаше вода, но налягането и температурата се сменяха сами през 10 секунди... отново се успях да се изкъпя!
Храната за закуска свърши 10 мин. след началото й.
Екскурзоводът, който беше с нас, беше изключително некомпетентен. Не знаеше какво е работното време на обектите, изпуснахме замъка в Пелеш и трябваше да се връщаме на другия ден. Фактите за местата, които посещавахме ги четеше директно от Уикипедия, без да си направи труда да ги преразкаже поне. Четеше накъсано и несвързано и беше трудно човек да й проследи нишката на мисълта.
 Много зле организирана времево. Имахме 35 мин. да разгледаме Музея на селото - Огромен парк с над 280 къщички от цяла Румъния. Освен отвън, можеш да ги разгледаш и отвътре.
 Никакво отношение към нас, като клиенти от страна на водача ни. Не разказване увлекателно, не успя да ни направи организирана група. Хората изгубиха доверие към нея още през първия ден, показа много несериозно отношение към всичко - не можела да се разправя с това или онова, не знаела каква е тази или онази сграда, бъркаше посоките.
Не мога да кажа за другото, което се предлага от тази фирма, но мисля, че историята с хотела е достатъчно красноречива за сериозността й към клиентите. Аз лично не бих ги препоръчала, останах много разочарована от цялото пътуване.
« Последна редакция: Юли 02, 2018, 11:42:15 am от Radost_h »

Връзки

Екскурзии и почивки