Пътувах с фирмата за Мармарис от 25.09. до 03.10.2019 г. Не съм доволна. Нито от пътуването, нито от настаняването. Три автобуса, над 150 човека, спират за почивка на едно и също място едновременно! За 30 минути трябва да се ползва тоалетна (ако има 2 тоалетни е чудо) и евентуално да си купиш кафе. Местата за почивка не могат да обслужат 150 човека, като още на първата почивка бяхме принудени да се откажем от кафето, защото не стигна времето. На втората буклвално ме извадиха от тоалетната защото минали 30 мин! Не разбрах защо не може да се удължи почивката с 5 мин., така че да не се стресират хората. Цялото пътуване мина в нерви и напрежение. На връщане беше малко по-регулирано и по-добре. Автобусът беше тесен и крайно неудобен. При впечатляващата ми височина от 1,69 м. коленете ми опираха в седалката отпред. Хотелът "Orka Nergis Beach", който рекламираха за 4* се оказа преко сили 2 *. Мръсен, с изненадващо малки стаи, олющен ламинат, непочистена баня, мръсни чаршафи, мръсотия навсякъде. От фирмата не били виждали всички стаи и не знаели. А като не знаят как продават хотел??? Настаняват 150 човека в един хотел и ни завряха в тавански помещения понеже нямат капацитет. Но Солимо не се интересуват, че хотелът не може да предложи еднакви стаи на 150 човека. Важното е, че те са събрали цели 3 автобуса за екскурзията. При какви условия ще са настанени хората за тях е без значение. В ресторанта чиниите бяха мазни, с остатъци от храна по тях, чашите имаха червило и мазни пръсти, но иначе сервираха вино в тях. Храната беше под всякаква критика, всеки ден една и съща. Разнообразието се изразяваше в 6 вида салати - домат, краставица и маруля, нарязани по разлчен начин в 6 купи! И още 3 плата с неясно съдържание, които дори не опитах. Приборите не стигаха и се молиш на персонала да ти намери вилици. Разбира се никой не говори и дума английски. По интуиция разбираха какво искаме. На плажа шезлонгите не стигат, хората се карат. Споменах ли мръсотията? Виждам, че и други фирми предлагат този хотел - не се лъжете! Не си проваляйте ваканцията както се подлъгах аз единствено защото нямаше нощен преход.