Toggle navigation
Травел Форум
Вход
Close
Вход
Recuerdame
Травел Форум
Мнения за туроператори и туристически агенции
Препоръчани Туроператори и Туристически агенции
Горещо препоръчвам Вип турс Плевен
« назад
напред »
+
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
6 Отговора
11145 Прегледи
mariya76georgieva
1
+0/-1
«
-:
Януари 11, 2016, 12:51:20 pm »
Здравейте,искам само да разкажа за моите преживявания с фирма Вип турс.Видях офертата им за Нова година в Крагуевац,3 нощувки 3 вечери двете бяха празнични с жива музика и храна на шведска маса +напитките,като цената с транспорта и упоменатите екстри за 320лв на човек.С мойте приятели решихме да пътуваме,с тях ,въпреки ,че срещнахме различни мнения за фирмата.И НЕ СЪЖАЛЯВАМЕ.Пътувахме от София ,автобуса не беше най-нов но беше топличко в него.Останахме супер изненадани от Мариета,нашата водачка,това момиче даде всичко от себе си,за да ни настани в хотела,максимално най-бързо,тъй като бяхме 100 човека,през цялото време се грижеше за нас ,като за малки деца.Хотела също ни изненада,а вечерите бяха просто страхотни,храната беше на ниво и всичко беше супер оркестъра невероятен.Не сме вярвали,че можем да си изкараме толкова хубаво на нова година в Сърбия.
Та сърдечно искам да благодаря на Мариета и на Венци/шофьорчето:))/И естествено на фирмата за това ,че направи посрещането на новата година едно незабравимо приключение.
Активен
Milena
3
+0/-0
Re: Горещо препоръчвам Вип турс Плевен
«
Отговор #1 -:
Януари 15, 2016, 02:20:50 am »
Най-сетне нещо хубаво за някого. Дано е истина и сами не са си го написали това.
Активен
milen
1
+0/-0
«
Отговор #2 -:
Януари 19, 2016, 12:41:29 am »
Някой е решил да вдига имиджа на фирмата. Вижте какво намерих:
http://www.travelforum.bg/index.php?topic=100.0
Активен
Slavcho
1
+0/-0
«
Отговор #3 -:
Януари 06, 2017, 02:57:48 pm »
Не мога да повярвам ,що за нация сме Българите.Да и аз гледах отзивите за фирмата ,но пътувах и с Валерия и с Мариета и с Таня.Бях тази година в Крагуевац на нова година с Мариета,хотела беше на ниво,вечерите също,а бяхме 100 човека,мисля ,че нямаше недоволни.С Валерия съм пътувал до Барселона,Монако,Венеция,Ница и Милано,дадени изключително важна информация,че и бонус ни направи Жирона без да ни взима допълнително пари.С нея съм ходил и до Дубровник,Черна гора и Албания изключителна екскурзия.А с Таня бяхме със съпругата ми на Паралия Катерини,прекарахме си чудесно.Та не знам от къде толкова злоба във вас бе хора,та те работят от сърце и душа.Та винаги препоръчвам Вип турс на мойте приятели.
Активен
penko49
1
+0/-0
«
Отговор #4 -:
Януари 06, 2017, 03:05:18 pm »
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА "ВИП ТУРС". ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА, ЕЛЕГАНТНОСТТА И СПОКОЙСТВИЕТО ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ РАЗЛИЧНИТЕ ЕТАПИ НА ПРОГРАМАТА. ГОЛЯМ ПРИНОС ЗА ТОВА ИМАТ МАРИЕТА И ИВО, КОИТО ГОРЕЩО ПОЗДРАВЯВАМ. С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ПЪТУВАЛА ОТНОВО С ТЯХ. ОЧАКВАМ ОФЕРТИТЕ ЗА ПОЧИВКИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЗА ДА МОГА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ФИРМАТА ,КОЯТО МОГА СПОКОЙНО ДА НАРЕКА НАЙ-ОТГОВОРНАТА И НАЙ- ТОЧНАТА БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ДОСЕГА.БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ НА ВСИЧКИ.ДО НОВИ СРЕЩИ.
Активен
emito
1
+0/-0
«
Отговор #5 -:
Януари 06, 2017, 03:23:54 pm »
Тази година за втори път посрещам Новата година с фирма Вип Турс,отново както и предният път сме много доволни,пътуването с автобуса мина много добре,шофьорът беше затоплил автобуса ,а на вън беше -7 градуса.Всичко беше много точно,а хотелът в който бяхме настанени беше супер.Фирмата както винаги беше подготвила много изненади за нас за което много Благодаря! Отново с голямо удоволствие бих пътувала с тази фирма,препоръчвам я на всеки ,който би искал да се чувства ценен и обгрижван с много внимание.
Активен
Arabic
«
Отговор #6 -:
Февруари 01, 2017, 12:45:31 am »
Прави ли ви впечетление, че положителните коментари имат много общи неща: правопис, изказ и т.н. Кой ли ги е написал?
Активен
+
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре
« назад
напред »
Травел Форум
Мнения за туроператори и туристически агенции
Препоръчани Туроператори и Туристически агенции