Травел Форум

Ресторант Щастливеца София

Неактивен Irina

• *
  • 1
  • +0/-0
    • Профил
Ресторант Щастливеца София
« -: Септември 01, 2015, 12:13:15 pm »
Ресторант „Щастливеца“ в София ме изненада изключително много.
За него бях чувала много добри отзиви, ала не бях имала възможността да го посетя до преди няколко дни.  ;D
Намира се на Витошка, на много удобно, достъпно  и комуникативно място. Моя колежка отпразнува юбилеят си там и така аз най сетне успях да отида на това доста хвалено място.
То ме остави напълно смаяна. Интериорът му е просто изумителен, успя да ме върне някъде много назад във времето. Създаде у мен усещането, че съм средата на миналия век, имах чувството, че се намирам в дом на някой буржоа в ренесансова централна Европа. Уютно, изтънчено и дори малко кичозно, но въпреки това наистина забележително.
Удобни канапета, големи свещници, масивни огледала с позлатени рамки, импресионистични картини, са само част от щрихите на този интериорен шедйовър.
Менюто е още по-уникално. Има много интересни и причудливи ястия, напитки и десерти.  Вкусът на храната е неповторим. 
Не мога да кажа нищо лошо и за обслужването, перфектно е!
Разбрах, че такъв ресторант има и във Велико Търново. Обещала съм си да го посетя, гледката от там била изключително красива.

Неактивен Daniella

• *
  • 4
  • +0/-0
    • Профил
Re: Ресторант Щастливеца София
« Отговор #1 -: Септември 02, 2015, 02:52:19 pm »
Да, мястото е наистина страхотно! Към уникалния интериор и храната може да добавим и приятната музика. Аз съм доста чувствителна на тази тема, защото много често силната й заглушава всичко останало и проваля цялото преживяване.
Ако ти се отдаде възможност посети заведението в Търново, гледката от там е невероятна, напълно си заслужава.  !

Неактивен Калоян

• *
  • 14
  • +0/-0
    • Профил
Re: Ресторант Щастливеца София
« Отговор #2 -: Септември 15, 2015, 12:24:24 am »
Храната е много вкусна, но за двама души сметката ще е към 100 лв, но въпреки това винаги е пълен ресторанта. За оргазма на стомаха парите не са важни!  :-*

Връзки

Екскурзии и почивки