Травел Форум

Мнение за Караджъ турс

Неактивен rabgel

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Профил
Мнение за Караджъ турс
« -: Януари 20, 2016, 06:51:42 pm »
Привет. Видях оферта на Караджъ турс за Истанбул. Какво мислите за тази фирма, да пътувам ли с тях?

Неактивен si_ana

 • *
 • 4
 • +0/-0
  • Профил
Re: Мнение за Караджъ турс
« Отговор #1 -: Януари 20, 2016, 11:38:41 pm »
Караджъ турс, Запрянов травел, Дениз травел са измислени фирми ки.  Записваш се до Истанбул и се започва да те тормозят. Платете допълнително за какво ли не - пътни такси, такса гориво,  гранични такси, застраховка. Уж изгодна оферта а се оказва, че са по-скъпи от тези на останалите фирми.

Неактивен YordanM

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Профил
Re: Мнение за Караджъ турс
« Отговор #2 -: Януари 20, 2016, 11:59:18 pm »
Пиша това с ясното съзнание, че за малко пари не можеш да получиш много и с уговорката, че нито аз, нито кой да било друг член на излъганата групата е имал някакви свръхпретенции към домакините…
Записахме се в Караджа турс на екскурзия до Румъния.
Накратко – Екскурзията трябваше да е с 2 нощувки в хотел в Синая – предполагаемо на спокойствие всред планината. Но това което ни сполетя бяха 2 нощи опит за спане в долнопробен мотел на 20 метра от железопътната линия, по която напрактика непрекъснато профучаваха влакове и на 10 метра от магистралата Букурещ/Брашов. Свирките на влаковете бяха побъркващи, разбира се, та трябваше да избираме между тях и другата възможност – да си затворим прозорците в хубавата лятна нощ, давейки се в собствените си изпарения. Всеки сам за себе си се справяше, според „предпочитанията“ си… Мотел „Черница“, освен другото е и доста мръсен – забърсване на прах вероятно не е имало от времето на граф Дракула… Сифоните (в баните) са най-високата точка на пода и не е трудно да се сетите какво се случва, като се отдадете на нахалството да се изкъпете… Бравите на вратите са съмнителни и винаги трябва да имате едно на ум, ако си правите сметка да излезете все пак някога от стаята – наложи се да се помага на една от колежките, защото бравата се разпаднала в ръцете й тя известно време чукала, с надеждата някой от коридора да я чуе и да й помогне. За нейно щастите, така се случи. Това, че в близост под прозореца на една от стаите има кочина с грухтящо (и намирисващо естествено) в нея прасе, не е проблем – както потърпевшата, така и всички останали приехме това с усмивка. Но последното в тази поредица е и най-важното. Нещо, което аз и колегите ми от злощастната екскурзия вероятно и занапред ще продължим да не разбираме – СТАИ БЕЗ ПРОЗОРЦИ!!! Да, да – става въпрос точно за това! Бяха ни дадени 3 стаи без прозорци – 7 от нас трябваше да нощуват в тях! Очевидно след някакво преустройство 3 от стаите в мотела бяха останали без външни стени, а превърнатите в килери стаи продължават да се отдават на нищо неподозиращите туристи… След протести от наша страна 2-те стаи бяха заменени… но дотам. Останаха все пак двама души, които да нощуват в гореописания килер, а на сутринта съответно заявиха, че си прибират багажа и се връщат директно в България… Няма нужда да ви описвам продължението. Нека краят „остане за вас“. Но не допускайте нашата грешка – добре преценявайте на кого и срещу какво давате парите си.

Неактивен i.kolev

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Профил
Re: Мнение за Караджъ турс
« Отговор #3 -: Януари 03, 2020, 02:55:13 pm »
Вчера се прибрахме от Истанбул. С тази агенция няма да повторим. Всичко беше пълна дезорганизация, промяна на часове на допълнителните екскурзии и най-вече новогодишната вечеря на яхтата беше повече от отврат. На яхтата за посрещането на новата година бяхме натъпкани като овце повече от колкото трябва. На маси за 8 човека бяхме настанени 12. Сервирането ставаше много бавно, 6-7 сервитьора за 280 човека, ако изобщо може да се нарече такова, защото станаха не малко скандали, а самата вечеря беше повече от оскъдна. Скромна салатка, изстинало полешко с недосварен ориз, 50г. чипс от пакетче за 6 човека, няколко резенчета банан, портокал и ябълка за десерт. Единствано зарята на Босфора си струваше. Никога повече с Караджъ турс. Даже мисля да си искам и част от парите за глупавите им екскурзии. 03.01.2020г.
« Последна редакция: Януари 03, 2020, 03:09:46 pm от i.kolev »

 

Връзки

Екскурзии и почивки