Травел Форум

Royal Bansko Aparthotel

Неактивен ivelina

• *
  • 4
  • +0/-0
    • Профил
Royal Bansko Aparthotel
« -: Август 13, 2015, 02:09:42 pm »
На скоро със семейството ми решихме да прекараме почивните дни далеч от града и понеже нямаше смисъл да бием път до морето само за два дни, решихме да отидем до Банско.
Избрахме си Royal Bansko Aparthotel, изглеждаше добре, а цената  беше много ниска, все пак говорим за средата на лятото.
Искам да ви кажа нещо много важно, ако пътувате с кола и ползвате GPS, както ние, когато влезете в града и наближите хотела не отбивайте  в първата отсечка в ляво, както ви казва устройството. Пътят там е неасфалтиран и е ужасно преминаването през него. Ние сме с висока кола и въпреки това се справихме доста трудно, има остри камъни и доста голям наклон.
Ако продължите по главния път и отбиете в ляво след заведението „Мотиката“, ще минете по добре асфалтиран и комфортен път,  увеличавате малко разстоянието, но си заслужава.
Когато пристигнахме в хотела  много любезна рецепционистка ни настани и ни разказа за по добрия начин за достигане на целта.
Хотела е в етно стил, традиционен за града. Ние си наехме апартаментче, беше със страхотна гледка, но доста мъничък. Разхвърлях багажа и играчките на децата и мястото просто свърши.
Иначе беше много удобно, добре направено и поддържано. Имаше си кухничка със най-необходимите електро уреди и кухненски пособия, така че може и да си приготвяте храната там.
Менюто в ресторантчето не беше кой знае колко богато, но храната беше много вкусна, а самото място доста уютно.
Басейнът беше страхотен. Много чист и с идеална температура. Има и малко басейнче, за това децата, си шляпаха на воля цял ден.
Сауната и парната баня се включват само при молба на клиента, когато не е сезонът, така че го имайте предвид.
Като цяло съм много доволна от обслужването, качеството на храната и условията.                       
Не знам как е по време на ски сезона, но за лятна отмора е направо супер.
« Последна редакция: Август 13, 2015, 02:16:51 pm от ivelina »

Неактивен Калоян

• *
  • 14
  • +0/-0
    • Профил
Re: Royal Bansko Aparthotel
« Отговор #1 -: Септември 15, 2015, 12:37:42 am »
Може ли сайт на този хотел?

Връзки

Екскурзии и почивки