Травел Форум

Карина Тур - ЛЪЖАТ НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТЯХ!

bat.boy4o

Карина Тур - ЛЪЖАТ НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТЯХ!
« -: Август 08, 2014, 09:07:12 pm »
- Никога не пътувайте с тази фирма. Лъжат клиентите си. Държаха парите ни ДВА месеца и накрая ни провалиха почивката. Некоректни са, не ползвайте услугите им. Форумите са пълни с недоволни клиенти от тях. Пиша за да предпазя тези, които още не са изгоряли от тях. Служителката им е невъзпитана и груба. Наши близки са пътували на екскурзия до Охрид и разказват за КОШМАРНИ изживявания. Съжалявам, че не разбрах по-рано за да не се занимавам с тях НИКОГА, а едва, когато споделихме за нашите премеждия се оказа, че и те са патили от тях. КАРИНА ТУР СА МОШЕНИЦИ - ВНИМАНИЕ.

ceco

Re: Карина Тур - ЛЪЖАТ НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТЯХ!
« Отговор #1 -: Август 12, 2014, 10:41:21 am »
Привет и от мен.
Бяхме се записали на екскурзия до Кавала в Карина тур. Обменихме си Евро,  жена ми си взе отпуск и сме готови, за да тръгнем в Събота сутринта. Звъним в петък на обяд в Карина тур, за да научим номера на автобуса и момичето от другата ни информира,  че още не се знае кой ще е автобуса, но екскурзия ще има. ОК, ние сме спокойни и чакаме, а и по договор ако не се събере група те трябва да ни информират няколко дни по - рано.
Стана 18 ч. и все още никой не ни звъни от Карина тур. Обаждам се пак и отсреща ми казват, че няма да има екскурзия, защото нямало достатъчно записани туристи. Ако сме искали да ходим в Мелник. Уж на плаж в Кавала а в Мелник? Уж щеше да стане екскурзията а в петък вечерта разбрали, че нямало достатъчно желаещи. Питах ги какво ще стане с парите ни дето сме ги платили за екскурзията, а от там - ооо няма проблем ще Ви ги върнем в Понеделник. Изпратих банковата си сметка и познайте, минаха няколко седмици и нито стотинка от тях. Звъним им в офиса и някакво момиче ни казва, че ще предаде на управителката и до там.
Намерихме в Google друга фирма, мисля че беше галкс или галакси ммс, смс или нещо подобно.  Вдигна ми някакво момче` и ми каза, че местата им за Кавала били свършили още в началото на седмицата.
Освен да кажа, че никога няма да пътувам с Карина тур друго не ми остава. Не препоръчвам на никого да си хвърля парите на вятъра. Не пътувайге с Карина тур.
« Последна редакция: Август 13, 2014, 12:14:35 pm от travelforumadmin »

 

Връзки

Екскурзии и почивки