Травел Форум

Измамени за Нова година и Коледа

plamen

Измамени за Нова година и Коледа
« -: Декември 30, 2014, 04:05:00 pm »
Започвам тази тема, защото съм сигурен, че има измамени по празниците.
Сигурно сте били с големи очаквания, офертата за посрещане на Коледа или Нова година е звучала прекрасно,  но  уви, реалността се е оказала много мрачна. Споделете, ако сте останали излъгани от хотел, ресторант или туристическа агенция.

nadia_katzarova

Re: Измамени за Нова година и Коледа
« Отговор #1 -: Декември 31, 2014, 03:01:47 am »
Записах двете си деца за екскурзия по програма Коледна Виена и Будапеща с дата 24.12.2014 г. Това се случи на 25 ноември 2014 г. На следващия ден внесох цялата сума от 850 лева на посочената от Гъливертравел сметка в Прокредитбанк. Служителката Василена Пройнова ми прати договор , подписан от тяхна страна , който върнах веднага подписан и от моя на следващия ден. По мое настояване поисках да ми каже номерата на седалките в автобуса, където ще бъдат настанени двамата пътуващи. Отговори ми, че са в средата на автобуса. Излишното условие при което ги записах бе, че екскурзията е потвърдена-т.е ще се пътува на всяка цена-това беше доскоро отразено и в сайта им наред с многото други потвърдени Коледни програми, което се оказа мошенически трик от тяхна страна. Настоявах да ми даде и номера на автобуса, с който ще се пътува и номерът и името на придружаващия екскурзовод. Получи се пауза от три дни - никой не отговаряще на е-майлите ми. На 10.12.2014 получих е-майл от въпросната фирма с представител Василена Пройнова, че екскурзията няма да се състои, при което ми предложиха алтернативни варианти за пътуване с друга фирма по подобна програма на 17.12.014 или пак с тях за Нова Година по същата програма. Отговорих им, че и двата варианта не ме устройват и те заявиха, че ще ми върнат сумата още на следващия ден по посочена от мен банкова сметка. От 10 декември до днес пиша всеки ден е-майли обаждам се по телефона на въпросната госпожа-отговорът е един и същ-предала съм на счетоводството-парите ще ви бъдат върнати в най-кратък срок преди празниците... и така до ден днешен. Не смятам да оставя нещата така. Ще повдигна съдебен иск към въпросната фирма за неспазване на подписания и направен от тях договор , както и ще сигнализирам в медиите за тяхната некоректност. Не пътувайте с фирма Гъливертравел-абсолютни лъжци и мошенници-провалиха коледния подарък на децата ми. Не знам кога ще бъдат санкционирани подобни прояви в туристическия бизнес? Тази фирма плаче за закриване и отнемане на лиценза!!!!!

diva_koza

Re: Измамени за Нова година и Коледа
« Отговор #2 -: Януари 05, 2015, 12:22:59 am »
Честита нова година! Аз и дъщеря ми решихме тази година да празнуваме Нова година в Истанбул, при пусната търсачка първата оферта беше на  ПАРТНЕР ТРАВЕЛ и тъй като от позната занимаваща се  с туризъм бях чула добри думи за фирмата, а и нямаше много време отидох и директно  платих. Трябваше още от офиса да разбера, че Партнер травел  са едни мошеници и обирджии. Обявеното намаление 50% за деца до 12 г. не беше направено, защото трябвало да сме двама възрастни, но това го няма никъде черно на бяло, поне не ми взеха пари за новогодишната вечеря за дъщеря ми. Ексурзиите им малко по долу ще ги цитирам като цени на фирмата и реалните цени на обявените входни такси, това за мен  беше върха на наглоста от страна на фирмата .

Аз избрах хотел Гранг емин 3+  с новогодишна вечеря в хотела което ми струва 775 лв.

Нашата екскурзия трябваше да започне 8.30 ч. на 30.12.2014 г., след малко и разбираемо заради температурите закъснение автобуса пристигна на бензиностанция OMV до хотел Ленинград в Пловдив
не се тръгна веднага, защото автобуса вече беше издал багажа и под него имаше огромна локва нафта, докато чакахме шофьора час и половина да се прави на майстор се разбра, че Софийската група са пътували в студен рейс, защото парното било замръзнало. От шофьора разбрах, че автобуса е собственост на Берти травел   и Партнер  Травъл често го наемат. В 10.20 ч. с ремонтиран автобус тръгнахме не за близкото село, а извън граница.

Двата крайни прозореца на автобуса са облепени с рекламни стикери на фирмата което всъщност ни попречи на петте последни седалки да виждаме каквото и да е, само замъглени образи и светлини, и това при положение, че има обзорни екскурзии и през деня и вечерта.

Обявените от фирмата напитки в рейса липсваха, а автобуса може да участва с изложение за ретро возила.
 
Екскурзоводката Кадън изглеждаше тежко некомпетентна и безпомощтна почти през цялото време. В Истанбул липсваше всякаква комуникация между нея и другия екскурзовод на фирмата който се оказа завършен селски тарикат (бях свидетел как  последния ден прецака групата си в аквариума като им взе по 39 лири на човек без да им махне груповата отстъпка)

ще дописвам, има още много да се каже.......

Re: Измамени за Нова година и Коледа
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2018, 06:34:47 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ!  БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ФИРМА  "АМИГОС 97 ЕООД" РАБОТЕЩА ПО ДОГОВОР С ФИРМА "GEODIS"  ГР. ПАМЛОНА ИСПАНИЯ!  ПИША ТЕЗИ РЕДОВЕ С ЦЕЛ ДА ПРЕДПАЗЯ КОЛЕГИ КОИТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОПАДНАТ НА ФАЛШИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ НА ТОВА ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ СТРАДАЩО ОТ ВЪОБРАЖЕНИЕ, ЧЕ Е СТАНАЛО БИЗНЕСМЕН И НЯКОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА РАБОТИ ЗА НЕГО БЕЗ ДА ПОЛУЧАВА  ОБЕЩАНОТО!  ЗА  ТРИТЕ МЕСЕЦА КОИТО РАБОТИХ  ВЪВ ВЪПРОСНАТА ФИРМА НЕ СПАЗИ ЕДНО ОТ ВЕЛИКИТЕ ОБЕЩАНИЯ КОИТО ДАВАШЕ ПРЕДИ ДА ЗАМИНА.  ВСЕКИ ДЕН КАРАНИЦИ, КОМАНДИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАГНИТИ, НАРЕЖДАНИЯ ЗА МИНАВАНЕ ПО НАЦИОНАЛИ КОЙТО СА ЗАБРАНЕНИ ЗА КАМИОНИ И ВСИЧКО ОТРИЦАТЕЛНО КОЕТО Е ВЪЗМОЖНО В БРАНША!  ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНОТО КАТО ГУМИ ПОДРЪЖКАТА И ТЕХНИЧЕСКАТА ИЗПРАВНОСТ  НА КАМИОНА!  МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ С ДРУГИ КОЛЕГИ НАПИСАНОТО ОТ МЕН, ЗА ДА НЕ СЕ ОПАРЯТ И ДРУГИ ХОРА ОТ ТОВА ПИШМАН "БИЗНЕСМЕНЧЕ"! И НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ 14000КМ. ЗА МЕСЕЦА СА МУ МАЛКО, НЕ МИ ИЗПЛАТИ ПОЛОВИНАТА ОТ ПОСЛЕДНАТА ЗАПЛАТА  ПО НЕГОВИ СИ СЪОБРАЖЕНИЯ И СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ, НО ВСИЧКО ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ ОТ ГОРЕ НА НЕГО И НА СЕМЕЙСТВОТО МУ,ЗАЩОТО НАЙ ЛОШОТО Е ДА ТИ РАБОТЯТ ХОРАТА ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО И ТИ ДА НЕ И ПЛАТИШ ЗАСЛЕПЕН ОТ АЛЧНОСТА СИ!

Неактивен Amigos97

  • *
  • 1
  • +0/-0
    • Профил
До Г-Н Емил Ганчев! Мисля, че ние фирма Амигос97 постъпихме честно и коректно с теб и ти изплатихме всичко до последната стотинка, за което имаме и документи! И е жалко за теб, че намесваш и семейството на работодателя ти, защото който копае гроб на другия сам пада в него. А до колкото знаем доста фирми си сменил и все не ти е платено, и също така не си работил три месеца! Явно може причината да е в теб. Голяма злоба голямо нещо. На нас нищо няма да ни се върне защото ние сме били коректни както с теб така и с другите работници, и да наистина господ гледа кой лъже! Не те е срам!
« Последна редакция: Септември 13, 2018, 07:37:07 pm от Amigos97 »

 

Връзки

Екскурзии и почивки