Травел Форум

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - travelforumadmin

Страници: [1] 2 3
1
1695 лева платили студенти за салфетки навръх празника си във варненско заведение. По-голямата част от сметката, която е в размер на 3210 лева, се пада на хартиените кърпи, които излизат по 15 лева пакета. Това става ясно от работния бон, който вчера беше качен във Фейсбук.

От документа, който дори не е законна касова бележка, става ясно, че младите хора са дали по-малко пари за маркови видове уиски, водка и безалкохолно, отколкото за 113-те пакета салфетки. Оказва се, че чаша с 12-годишна шотландска ракия с червен етикет е по-евтина от пакет санитарни материали, който в морската столица върви по 15 лева. Сделката за салфетките подлуди интернет и събра разнопосочни коментари. Според някои от тях парите са отишли за демонстрация на финансов статус и богатство, други пък пресметнаха, че за времето, през което са пийвали в заведението, младите хора са мятали по един пакет салфетки на две минути и не са имали време даже да пият. Не липсваха и лаконичните оценки - "Салфеткена България".
Едва ли обаче хвърлянето на хартиени салфетки вече е израз на парично благополучие. Просто някой хитър кръчмар е успял да измами подпийналите студенти, които от своя страна явно не са имали проблем с парите, ако са платили сметката. Явно не са знаели какво е касов бон, щом са се доверили на обикновена разпечатка, а може би не са познавали цифрите, а само видовете уиски, като се съди по поръчаното разнообразие.

plovdiv24.bg

2
Очаквайте скоро информация по темата.

3
Споделете вашето мнение за АДВЕНЧЪР ПЛЮС ООД

4
Споделете вашето мнение за АДВЕНЧЪР КЛУБ ООД

5
Споделете вашето мнение за АДВАНТИС ТРАВЕЛ ООД

6
Споделете вашето мнение за АГЛЕЯ ВС ООД

7
Споделете вашето мнение за АГЕР ТУР ТЕКСТИЛ САНАЙИ ВЕ ТИДЖАРЕТ ООД

8
Споделете вашето мнение за АГЕНЦИЯ ШАНС ЕООД

9
Споделете вашето мнение за АГЕНЦИЯ МОНДЕЛ ТРАВЕЛ ЕООД

10
Споделете вашето мнение за АГЕНЦИЯ ЗА ТРАНСПОРТНИ И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

11
Споделете вашето мнение за АГЕНТ ЕКСПРЕС ЕООД

12
Споделете вашето мнение за АВТОКОМЕРС ЕООД

13
Споделете вашето мнение за АВС ТУРС ООД

14
Споделете вашето мнение за АВРУС-93 ООД

15
Споделете вашето мнение за АВИТА 7 ЕООД

Страници: [1] 2 3

Връзки

Екскурзии и почивки