Травел Форум

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Anna

Страници: [1]
1
Изключително много се бях притеснила от лошите коментари за този хотел. Истината е, че хотела не е 4 звезди. Има удобства, но всичко вече е захабено и неподдържано. Нямахме буболечки в стаите и нямахме проблеми с корема след ядене. НО:
1. Закуската за 3 дни беше една и съща - яйца на очи /недопържени/, бъркани яйца, сирене, кашкавал /може би най-евтините/, масло, мляко, пържени филии, сладко, сок /по скоро степче/, кафе /нес - отвратително/, сладко, варени кренвирши или хамбурски салам на скара.
2. Обяда и вечерята бяха по читави - не много разнообразни, но не оставаш гладен. Доматите и краставиците поне стават.
3. Спа центъра - работещи са само сауна, парна баня, арома сауна и релакс зона.
4. Големия басейн поне според мен не беше достатъчно топъл. Поради това голям наплив имаше в детския и т.н. джакузи. Мирише ужасно много на хлор. Дори след баня не можеш да изтриеш тази миризма. По принцип бяха чисти, но от големия наплив и многото деца, към края на деня си личеше мърсотията.
5. В ресторанта ужно мнго миришеше на манджа. Още с влизането те лъха тази миризма. Чакаш твърде дълго да си поръчаш нещо за пиене.
6. Стаиите горе долу ставаха. Не мого да кажа, че са мръсни, но определено захабени. Каналът беше запушен и след баня ставаше нещо като мини езерце.
7. Извадих лош късмет с местоположението на стаята /1-ви етаж/. Цяла нощ се чува едно бучанне и трескане, което така и не разбрах от какво е. Е на третата нощувка вече свикваш и може да спиш. Възглавниците и матраците не са от най-удобните. Ако сте свикнали да спите на висока възглавница трябва да си подложите нещо. Хладилникът не работеше.
8. Хубавото е че има билярд, дарц и други игри. Поне с това може да убиеш няколко часа, естествено срещу заплащане.
Просто не очаквайте 4 звезден хотел. По скоро 2.
А относно ваучерите с които всички сме отишли или ни предстой да отидем са по скоро трик на хотела. Истината е че цените обявени на рецепцията за 1 стая с три хранения е 98 лв., т.е. колкото и с ваучер.

Страници: [1]

Връзки

Екскурзии и почивки