Травел Форум

Препоръчайте ми хубав хотел на южното черноморие

dimitar

Привет приятели!
Миналото лято бях на почивка в Турция, но не съм впечатлен изобщо.
Като качество на обслужване, и храна сме доволни общо-взето, но всичко останало....
На първо място пътят е много, особенно на връщане направо ми се отщя.
И там където бяхме плажа е пълна скръб, никакъв пясък, само каманак.
Но стига за чужбина. Тази година съм решил да прекараме лятната почивка някъде на Българското Черноморие, Моля някой ако има впечатления и то добри от някои хотел по южното Черноморие нека пише.
А и да не забравя най важното, ако може ОЛИНКЛУЗИВ за около 50 лева.
Ще се радвам ако споделите мнения

Аника7777

Re: Препоръчайте ми хубав хотел на южното черноморие
« Отговор #1 -: Август 11, 2014, 04:55:48 pm »
Къде по-точно искате да отидете? Върнах се от Китен с изключително добри впечатления от семеен хотел Герджика. Намира се на равно разстояние от двата  плажа, със страхотна, голяма и широка спалня, хубава, но малка баня, малка тераса, която гледа към улицата и климатик. Струваше 40 лв за двама, много съм доволна, но нямаше ALLINCLUSIVE. За сметка на това, дават на посетителите карта за 20% намаление в бистро на съседната улица, Бистро Слънце, където храната е хубава, а за 11 лв можеш да поръчаш салата, основно ястие и бира и да се нахраниш доволно!

dimitar

« Отговор #2 -: Август 11, 2014, 05:31:13 pm »
Къде по-точно искате да отидете? Върнах се от Китен с изключително добри впечатления от семеен хотел Герджика. Намира се на равно разстояние от двата  плажа, със страхотна, голяма и широка спалня, хубава, но малка баня, малка тераса, която гледа към улицата и климатик. Струваше 40 лв за двама, много съм доволна, но нямаше ALLINCLUSIVE. За сметка на това, дават на посетителите карта за 20% намаление в бистро на съседната улица, Бистро Слънце, където храната е хубава, а за 11 лв можеш да поръчаш салата, основно ястие и бира и да се нахраниш доволно!

Благодаря много.
Дай някъкъв уебсайт да го видим тоя хубостник Герджика.

Аника7777

ceco

« Отговор #4 -: Август 12, 2014, 11:37:02 am »
Аууу страхотен сайт има хотела, като видях описанието на първа страница ми се доходи до.... Китен на почивка.
"Къща за гости Герджика, гр. Китен . Официален сайт

Ваканция в гр.Китен ела и се забъвлявай с разкошотийте на лятото . Къща за гости Герджик ви приведства с голяма радост . Елате при нас почивайте си без грижи и се забавлявайте през лятото в нашия град . Плаж , купони , дискотеки , барове  и всякакви емоции тук при нас през лятото . Забава до безкрай , време до безкрай , живот до безкрай това е лятото - oпитай сладките неща на живота . Заповядай в гр.Китен в къща за гости Герджика и прекарай при нас незабравими спомени ."
« Последна редакция: Август 12, 2014, 11:38:49 am от ceco »

Неактивен Калоян

• *
  • 14
  • +0/-0
    • Профил
« Отговор #5 -: Септември 15, 2015, 12:59:20 am »
Хотел Кремиковци. Намира се в Китен.
Нов хотел.
Съвременен дизайн.
Прекрасни бутанически градини в двора.
Аква парк в комплекса.
Подземен безплатен паркинг.
Басейн с олимпийски размери.
Панорамни асансьори.
Вкусна храна се предлага в петте ресторанта на хотела. Българска, италианска, китайска, гръцка и турска кухня.
Луксозно обзаведени стаи с вани, джакузита,  широки спални, пламени 52 инчови телевизори, мини бар зареден с марково уиски и бадеми, меко спално бельо, прохладни сти в нагорещените  летни дни!
Да бе - мечтайте си, от майтап не разбирате ли? Но за сметка на това е евтино там с уникален изглед към морето.

Връзки

Екскурзии и почивки