Травел Форум

Гранд Хотел Банско

galanten

Гранд Хотел Банско
« -: Август 07, 2014, 05:51:20 pm »
Здравейте приятели!
Първо искам да благодаря на хората които са се сетили да пуснат такъв форум.
И второ искам да сподуля мнението си за последната отпуска, която прекарах.
Та значи,  заради наводненията във Варна тази година се наложи да си отменим резервацията във хотел Релакс Варна, и се наложи да търсим друга алтернатива, и ето ни в Банско.
Преди това обаче си направихме резервация чрез тур оператор.
Та всичко добре до настаняването в хотела, щото вместо във двойна стая за двама възрастни и дете ни настаниха в апартамент.  и до тук с хубавите неща в хотела.
Храната под всякаква критика - изпих две пакетчета сода за хляб за една седмица.
Спа центъра не се чистеше добре, или поне джакузито.
Външният басейн ставаше горе-долу, но на открития бар към него режат глави.
Иначе персоналът мил, любезен, абе вобще готини са.
Но друг път в този хотел НЕ.
Моля някои ако има други впечатления да ме поправи, може и аз да съм много претенциозен.
Поздрави на всички отпоскари.  8)

Неактивен Turistkata

• *
  • 6
  • +0/-0
  • Сменяй често пейзажа.
    • Профил
Re: Гранд Хотел Банско
« Отговор #1 -: Август 14, 2014, 04:14:31 pm »
Здравейте приятели!
Първо искам да благодаря на хората които са се сетили да пуснат такъв форум.
И второ искам да сподуля мнението си за последната отпуска, която прекарах.
Та значи,  заради наводненията във Варна тази година се наложи да си отменим резервацията във хотел Релакс Варна, и се наложи да търсим друга алтернатива, и ето ни в Банско.
Преди това обаче си направихме резервация чрез тур оператор.
Та всичко добре до настаняването в хотела, щото вместо във двойна стая за двама възрастни и дете ни настаниха в апартамент.  и до тук с хубавите неща в хотела.
Храната под всякаква критика - изпих две пакетчета сода за хляб за една седмица.
Спа центъра не се чистеше добре, или поне джакузито.
Външният басейн ставаше горе-долу, но на открития бар към него режат глави.
Иначе персоналът мил, любезен, абе вобще готини са.
Но друг път в този хотел НЕ.
Моля някои ако има други впечатления да ме поправи, може и аз да съм много претенциозен.
Поздрави на всички отпоскари.  8)
Напълно споделям мнението ти за персонала, за храната и за чистотата в SPA - центъра.
Но има и нещо друго - забелязах, че повечето хора не знаят какво да правят в SPA зоната. Влизат мокри от басейна в сауната, влизат заедно с много малки деца в сауна,  говорят по телефона високо в лакониума, където би трябвало да се отпуснеш на тишина и да послушаш малко релаксираща тибетска музика. ЗА това естествено хотела вина няма, но някак си е хубаво да се информираш какво има в хотела, как и защо се ползва и т.н.

Неактивен Калоян

• *
  • 14
  • +0/-0
    • Профил
Re: Гранд Хотел Банско
« Отговор #2 -: Септември 15, 2015, 12:42:15 am »
Дам храната там вече не става!
Това е бившият Флоримонт Банско ако незнаете.

Връзки

Екскурзии и почивки