Травел Форум

КОЛКО ЖАЛКО..., КОЛКО ЖАЛЪК...

КОЛКО ЖАЛКО..., КОЛКО ЖАЛЪК...
« -: Декември 12, 2022, 11:52:59 am »
Искам да споделя опита си за пътуване, организирано от ТА"Поход" за периода 10.12.2022 г. - 11.12.2022 г. до Димитровград/Сърбия/ с включени посещение на "Пирот, Погановски и Суковски манастири, 1 нощувка, 1 закуска,1 вечеря с включена жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки". Използвам кавички, защото е цитирано от договора. Цял екип от 28 човека сме с нагласата да изкараме добре и с усмивки, купон и добро настроение да си пожелаем "Весели празници". Уточнявам, че сумата по договор беше заплатена според изискванията на туроператора, съобразно поставените от него срокове.
Дотук - добре! Пътуването се осъществява с автобус, чийто седалки са мокри. Недопустимо! Но г-н Величков /разбирайте управителя на ТА "Поход"/ се вози отпред, където е сухо. Е, хайде сега... та да не е далече Пирот. Ще се издържи!!!
Дотук- ще го понесем! Следва посещение на Пирот, Суковски манастир, но до Погановски манастир е невъзможно стигането. Защо? Защото "автобуса ще стане кабрио", цитирам Валентин Величков. Е, хайде сега... то за толкоз пари- това е. Та 155.00 лв. - пари ли са!?
Дотук- не е добре! По предварителна уговорка нощувката трябва да бъде в хотел "Бес Балкан"/Димитровград/. Да, ама... не! В центъра на Димитровград, екипът разбира, че няма да се спи в хотела, а в къщи за гости. Внимание! Не се "уреждайте" с лукса да спите в такива стаи, категория - липсва, хигиена- също. Пътуващите решават да опонират на г-н Вальо, че уговорката е друга, а именно- нощувка в хотел "Бес Балкан" със съответната вечеря в хотела, но за свое оправдание, той смрънква, че бил обявил предварително тази постановка на едно лице от персонала/разбирайте на мен, защото в този момент не съм там/. Е, г-н Величков, защо решихте, че Вашият непрофесионализъм някой трябва "да плати" с уронване на личния ми авторитет?
Г-н Вальо, аз съм градила, изграждам и ще продължа да градя доброто си име и доверие у хората, с които работя и не бих позволила на такива недостойни като Вас хора да ме петнят и злепоставят, и насаждат мнение, че съм в състояние да ги подведа.
Дотук - непочтено! При уточняване и разпределения в т.н. стаи, нахалството на г-н Вальо, е да предложи на при семейни двойки да се настанят допълнително други колеги, за да бъде изпълнен капацитета на стаята!!!
С едно уточнение, че по-голяма част от пътуващата група са жени. Това го подчертавам, за да разберете какви условия бяха предложени на хората, за да си изкарат "приятно". Стаите, в които се настанихме са отдалечени от хотела на 400-500 метра. За да се придвижим дотам се наложи да ходим пеша, под дъжда в тъмното, въпреки че г-н Вальо обеща, че ще бъде осигурен транспорт. Не! Такъв нямаше! Ами, ако се беше случило нещо непредвидено, касаещо нашата безопасност?
Вечерята! Нямам думи - вода се наливаше от чешмата, платата - оскъдни...
Но г-н Вальо не беше с групата си, а съпровождаше друга група, в друга посока. Нека те Ви разкажат за преживелиците си!
Дотук - ужас! Но нещата няма да останат само дотук…..
Г-н Вальо, работете това, което можете!
Изкарахте някакви пари сега, ще изкарвате още кратко време. А после? 
Успехът зависи от Вашето отношение, което на Вас Ви липсва.
Успехът е всеки ден да бъдете по-добър.
Какви са Вашите мечти, г-н Вальо? Успешен ли сте?
ОСТАВЕТЕ В ТОВА ПОПРИЩЕ ДА РАБОТЯТ ХОРА - ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ХОРА С ДУША!

 

Връзки

Екскурзии и почивки