Травел Форум

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Споделям неприятен случай с туристическа агенция Бохемия.
Позволих си да изкажа критика срещу тях на официалния им мейл адрес, която критика според мен беше абсолютно основателна и конструктивна. За отмъщение тези мишки от агенцията са ме сложили в някакъв черен списък. Ха, Ха, Ха аз и  без това не искам да пътувам с тях. Само споделям че старият комунист Байко Байков, чието име беше замесено с трагедията в р.Лим, но се измъкна сух от водата, не търпи никакви критики.
Така е с комунистите -равнис, мирно. Като говориш се мен ще мълчиш. Имайте едно на ум!!!
2
Мнения за туристически агенции и туроператори / Re: АБВ Травел
« Последна публикация от Dora Dora - Януари 23, 2019, 01:45:47 pm »
АБВ Травел е най-добрата фирма на туристическия пазар!
Всичко е организирано перфектно!
Страхотно отношение на водачките Гери и Катя! Перфектен шофьор Али!
Винаги и по всяко време на разположение!
Супер хотели, въобще всичко е ТОП ниво!
Бъдете винаги номер 1!!!
3
Пътеписи / Бургас
« Последна публикация от Jeni1 - Януари 10, 2019, 08:13:47 pm »
Това е споделяне на няколко интересни места в град Бургас. Понеже напоследък всички градове се борят за повече туристическо внимание и сред многото предложения е трудно човек да отсее наистина интересните места за посещение. Това е подбор на нещата за правене в Бургас. Освен споменатите в линка остров Света Анастасия, Морската градина, Фара и Морска гара, Авиомузея и солниците бих добавил и местността Пода с пункта за наблюдение на птици.
http://www.burgas1.org/e107_plugins1/info/zabelezhitelnosti-burgas.php
4
ne  im se doverqvai  2g.  me  motaqt  s edin kryiz.  Ot  2005g.  patyvam,  no s  tqh  NE  BIH PATYVALA
5
Някой ползвал ли е услугите на Чайка Травел Бургас ? Няма никакви отзиви, добри или лоши , в нета. Само техен сайт. Много бих искала да се запиша на една от предлаганите екскурзии при тях , рових в нета за някакви мнения, но нищо ! Моля, ако някой е пътувал с тях, да сподели впечатления . Благодаря :)
6
Препоръчани Туроператори и Туристически агенции / Travel 359
« Последна публикация от A.Alex - Декември 04, 2018, 06:16:27 pm »
Здравейте, препоръчваме туристическа агенция TRAVEL 359 в град Бургас.
Kоректни, отговорни и креативни. С удоволствие бихме пътували отново с тях!!! :)
7
Никога повече с Бек Райзен ! Шофьорите на Мистел - Р намръщени , със соц. табели на предното стъкло на автобуса , какво се забранява на туристите , никаква музика , филми също дори на връщане за около 850 -900 км.
път. Хотелът в Загреб , в който трябваше да имаме опция за вечеря , никакви вечери ,пълна трагедия , мухлясали  и неработещи хладилници , тоалетни без тоалетен капак , гардероб без врати , но чисти чаршафи ! Така нареченият екскурзовод Григор Григоров /Гришо / , начетен университетски преподавател по история и религия, но за това което трябваше да върши , абсолютно никаква представа , за време , разстояние , с по 20 минутни почивки , времето за почивка  се засича по време на движение на автобуса , още преди да е паркирал. Претупа всичко по програмата , но за сметка на това не спря да говори с часове за историята на Балканите , за богомилите , за адамитите  и за много интересни неща , но без никаква връзка с програмата !  Но това говорене продължаваше с часове , при което се наложи да му кажем да спре !   Нямаше представа , че съществуват групови билети , дори ни излъга, че е питал , но когато проверихме , разбрахме че сме платили по 150, вместо по 130 куни , но това не е най- големият проблем ! Този човек е самовлюбен  не може   да общува с хора , през цялото време си въобразяваше , че е в университета или не знам къде точно !  Още много мога да пиша , но надявам се да сте добили представи за АГАНЦИЯТА и да не се подлагате на това , което изтърпяхме нашата група ! А за Гришо - завършвам с неговата реплика " КОЛЕКТИВА ТОВА СЪМ АЗ ! "
8
Черен списък на туроператорите и туристическите агенции / Никога с ABAX.BG
« Последна публикация от Mirella - Септември 23, 2018, 04:28:12 pm »
АБАКС.БГ!! Никога повече не бих избрала тази агенция! Период на почивката: 10.09-17.09 Кампания.
Изключително лоша организация! Тотален непрофесионализъм от страна на "лицензираните екскурзоводи".Италия е красота,италианците са любезни,гостоприемни,всичко с марката Italy е идеално! Но безобразно грубото отношение от страна на БГ-екскурзоводите,липсата на каквото и да било време за разглеждане на градовете ВГОРЧАВА почивката максимално.
Дами и господа от АБАКС.БГ,
спекулирате и ЗЛОУПОТРЕБЯВАТЕ с доверието на нас туристите,които бяхме избрали офертата Ви!
Моля,назначете професионалисти,които наистина могат да допринесат за доброто Ви име в БГ,а не изнервени и нелюбезни(по БАЙГАНЬОВСКИ) аматьори,които са се самоопределили като екскурзоводи! Никога не избирайте тази агенция,както и посредниците й-ние бяхме с ТОП ТРАВЪЛС.(впоследствие се оказа,че тур-операторът е АБАКС).
9
Здравейте,

Пиша отзива, за да бъдат предпазени, колкото се може повече хора от този изключително нагъл, нелюбезен и некоректен туроператор.

Причините за нашето мнение са следните:

1.   Публикуват невалидни оферти, зарибяват те да заплатиш почивката ( в пълната ѝ стойност, без предварително обаждане – 1200+ лв), след което ти се обаждат –„тази оферта е невалидна, ще ви изпратим по мейл сходни предложения, за да си изберете или в краен случай ще ви върнем парите“;
2.   Изпращат два линка към хотели (само линк,  без никаква допълнителна иформация, пък ти си избирай);
3.    Избираш си „нарочно по-евтината“ (според тях- 970лв) нищо, че преди това си дал с 200+ лв. отгоре и се започва с проблемите;
4.   Пристигаш в хотела и виждаш „ситните редове на офертата“ – Има два типа стаи в двузвезден хотел – ЕКСТРЕМНО ГНУСНИ и ЛУКСОЗНИ. Рабира се, за да си им по-евтин на агенцийката, са те набутали в гнусната стая с хлебарки, по техните думи “със скромно обзаведена баня“ (меко казано противна), без да са изпълнили дори едничкото ти желание да бъдеш на двойно легло с половинката си, а не на две отделни;
5.   Обаждаш им се, за да сигнализираш, че никъде не ти е споменато, че има два типа двойна стая и направен ясен паралел какво предлага едната и какво другата;
6.   Наглата „дама“, опитала се да завърши Туризъм, мислеща си че ще обиколи света, ама уви, се пробва да ти вмени, че ти си си виновен, защото си си избрал ЕВТИНИЯ хотел и едва ли не си си платил да спиш с хлебарките. Разбира се бързо забравя, че си избрал по-скъпа оферта в началото, все пак така са я учили в университета да върти продажбите;   
7.   „Дамата“ ти обещава, че ще направи нещо по въпроса в понеделник и ще ти върнат мейл или обаждане с възможните опции за преместване;
8.   ПОЗНАЙТЕ – МЕЙЛ, ОБАЖДАНЕ – НЯМА.

Нямам какво да коментирам повече. Докато има такива миши фирмички с купени лайкове във фейсбукА, ще има измамени клиенти. Вече е сигнализирано в институциите, които дали ще направят нещо или не, няма значение, поне вие не се лъжете да използвате тези хора, защото в някои страни не са толкова приятелски настроени към бългрите и ако разчитате, че сте платили на „сътрудник“ в родна България, сътрудничество от тези смешници, няма да получите.

Данни на фирмата:
Име: „ХОТЕЛТВ“ ООД
ЕИК: 204530165
Адрес по официални данни – гр. София, ул.Янтра 12, ет. 1.
10
До Г-Н Емил Ганчев! Мисля, че ние фирма Амигос97 постъпихме честно и коректно с теб и ти изплатихме всичко до последната стотинка, за което имаме и документи! И е жалко за теб, че намесваш и семейството на работодателя ти, защото който копае гроб на другия сам пада в него. А до колкото знаем доста фирми си сменил и все не ти е платено, и също така не си работил три месеца! Явно може причината да е в теб. Голяма злоба голямо нещо. На нас нищо няма да ни се върне защото ние сме били коректни както с теб така и с другите работници, и да наистина господ гледа кой лъже! Не те е срам!
Страници: [1] 2 3 ... 10

Връзки

Екскурзии и почивки