Травел Форум

Хотел "НЕО" - Китен

Неактивен RogueOne

  • *
  • 3
  • +0/-0
    • Профил
Хотел "НЕО" - Китен
« -: Февруари 10, 2017, 03:57:36 pm »
Това лято с приятели решихме да посетим морето за 2 дни. И се спряхме на хотел "Нео", който избрахме сред многото оферти в сайтове за колективно пазаруване. Груба грешка. И добре, че престоят ни продължи само за 2 нощувки, защото "качеството", което хотелът поднесе беше покъртително.
Настаниха ни в двойна стая. Първите впечатления: ужасна миризма, която с еноси от тоалетната. Осветление - няма. Цялата инсталация била изгърмяла - ще дойде момчето да я оправи. Ок, де, но ние искаме да отидем на плаж, а момчето не идва... А от тоалетната се чуват всякакви звуци, което в последствие (в тъмнината) се оказва, че е проблем, защото тоалетната "бълва" обратно всичко, което посетителите преди нас са оставили за спомен в хотела.
Стаята си остава тъмна, влажна, потънала в смрад от излизащите от тоалетната чиния фекалии.
В крайна сметка смениха стаята след час чакане и обяснения с рецепциониста, който по никакъв начин не можеш да разпознаеш като такъв. Странен типаж на средна възраст, носещ се с разкопчана риза, или леко напушен, или крайно неадекватен, но залагам по-скоро на комбинация от двете.
Е, смениха стаята ни. И втората не беше нещо сособено, но след ужаса на първата стая, беше направо поносима. Въпреки счупеното стъкло на вратата на балкона, леко продъненото легло и "мебелите" - стари, овехтели, прашни...
Помолихме няколко пъти поне прахта да забършат. Дойдоха да я забършат... Но 24 часа след това, когато ние вече я бяхме събрали с мокра кърпичка.
В крайна сметка престоят ни беше само 2 нощувки, а дните прекарвахме така или иначе на плажа, вечерите навън... и прекараното време в хотела не беше от такова значение.
Не съм претенциозна, нито прекалено взискателна към качеството на услугата, все пак е с ваучер, закупен с намаление от колективен сайт, както и да е. Но исках да отбележа как стоят нещата в този хотел - ваучери в интернет за една и съща цена се намират бол. Има много други хотели, които ще ви предложат СЪС СИГУРНОСТ много по-добро качество (ако това изобщо може да се нарече качество) за цените, които хотел НЕО - КИТЕН обявява.
Пиша това, за да информирам по-скоро бъдещите потребители на хотела...
Ако имате избор - не ходете в хотел "НЕО" - Китен НИКОГА!
« Последна редакция: Февруари 10, 2017, 05:22:16 pm от RogueOne »

 

Връзки

Екскурзии и почивки