Травел Форум

Грешката да пътуваш с Еко Тур Къмпани ООД

Неактивен ivon3456

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Профил
Мили хора не правете грешката да пътувате с измамничката от Еко Тур Къмпани ООД. Взимат ви парите, после се оказва че са взели за неща, които не се изпълняват в екскурзията. Пътуваме с течащи и миришещи на нафта автобуси и екскурзоводката, която слага свои хора отпред а ние като първи записали се- назад. После не възстановяват суми по неосъществените допълнителни екскурзии. На всичкото отгоре като звъннеш само те размотават и изопачават темата на разговора. Възмутени сме както от безбожно скъпи доплащания за измислени такси и екскурзии така и от обслужването по пътя. Тази фирма трябва да бъде закрита.

Неактивен matador

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Профил
Re: Грешката да пътуваш с Еко Тур Къмпани ООД
« Отговор #1 -: Юли 18, 2018, 01:12:45 pm »
Като допълнение, препоръчвам на бъдещите екскурзианти да се информират предварително колко тур оператора организират екскурзията, защото при нас / Екскурзия до Загреб,Верона и Венеция на 27.06.2018г./ се получи нещо страшно бяха се събрали четири тур оператора вследствие на което прекарахме 80% от времето в път в автобус който явно беше прародител на всички автобуси.Цяло чудо е че този дядо не се разпадна по пътя за което основна заслуга имат двамата шофьори Любо и Наско който бяха невероятни за което им благодарим.За разлика от тях екскурзоводката Ана е под всякаква критика. Жената наистина знае много, но просто няма дар слово, не може да подреди мислите си и повтаря някой неща по сто пъти /  без преувеличение /, освен това се оказа злобна и отмъстителна, защото явно ядосана на основателните ни претенции реши да ни го върне тъпкано и успя. Заради нея не успяхме да видим най голямата забележителност на Венеция, а после съвсем целенасочено ни излъга и ни остави два часа и половина да храним хищните ята комари на Punta Sabbioni, вместо да се разхождаме във Венеция. Изобщо организацията беше отвратителна, всичко се правеше на бегом не видяхме почти нищо от градовете който посетихме, а отговора на всичките ни оплаквания от страна на милата Ана беше, аз нищо не мога да направя такава е програмата. Затова драги пътешественици информирайте се предварително с какъв автобус ще пътувате и колко точно места ще посетите, за да не останете със някакви мъгляви спомени /от иначе красивите градове / схванати тела, потни от липсата на такава невероятна екстра за 21 век като климатик в автобуса,мръсни защото в един от хотелите липсваше друга невероятна екстра като топла вода, уморени до смърт от дългият път и пискливият и дразнещ глас на някой екскурзовод който просто не става за тази работа.

Неактивен valeriya

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Профил
Re: Грешката да пътуваш с Еко Тур Къмпани ООД
« Отговор #2 -: Септември 10, 2019, 01:00:46 pm »
Специално си направих регистрация, за да предупредя и други!

Не се лъжете да си вземате екскурзия с Еко тур! Бяхме се записали за екскурзия за 6-8 Септември в Кавала, с посещение на плажовете Амолофи, Керамоти и Неа Ираклица. До последно всичко беше наред, докато не ми звъннаха ден и половина преди тръгването, да ми кажат, че имало проблем с хотела и за това ни прехвърлят към коренно различна екскурзия на Тасос, с Йонека турс, без посещение на плажовете (заради които реално се бяхме записали). След 11 часов път (за 360 км) и съответно загубен ден (пристигане в 17:30), бяхме настанени в МАЗА на хотел, на близо 1 км от плажа (а трябваше да бъдем на крайбрежната алея на Кавала)! Връщането също беше скандално зле (тръгване в 10:30 и пристигане в България в 22:30 ). Платих си за три дена плажове, а получих 2 дена пътуване и 1 ден свободен за плаж. Накрая получих само едно "Извинете"! Повече никога не бих ползвала техните услуги!

 

Връзки

Екскурзии и почивки