Травел Форум

Не пътувайте с АБАКС ! Рим - вечният град с полет от Варна - пълна пародия

Неактивен slm

  • *
  • 1
  • +0/-0
    • Профил
Здравейте,сигурно много от Вас са се жалвали от тази псевдо фирма - "АБАКС", които организират чартъри. Записахме се за екскурзията им РИМ - Вечния град с полет от Варна.

Не знам от къде да започна - от абсолютната им липса на отношение към клиентите, от това, че бяхме третирани като овце "Няма да минем по предварителния маршрут, защото еди си кой, от групата се моткал "/, като ставаше въпрос за човек с проблем с крака.

Още от летището се започна размотаване и чакане на заветния автобус за Рим, понеже се каца на Перуджа. После 3 часа път до Рим. Хотелът в който ни настаниха - РАЕЛИ беше абсолютна мизерия.
Банята смърдеше, а  по чаршафите имаше жълти петна ! Закуската беше мизерна, да не говорим за кафето.

Най- зле от всичко, беше "водачът" на Абакс и измислените им екскурзии. Според, АБАКС 30 минути в Сикстинската капела са напълно достатъчни, пълна липса на заинтересованост от това, какво искат туристите.Водачът беше все едно е на почивка, а не на работа. За всяко нещо обяснението е , че такива били правила на АБАКС !
Ужас !
Екскурзията  не беше никак евтина, излезе по 1200 лв на човек за  3 нощувки, в които се чувствахме като навлеци и едва ли не ние сме им задължени !

НИКОГА НЕ ПЪТУВАЙТЕ С АБАКС !
"Програмата " им "РИМ - Вечният град с полет от Варна "  е пълна пародия.
Ако се записвате на екскурзия, питайте кой е организаторът, ако е АБАКС, по-добре си стойте вкъщи !  >:( >:( >:(


 

Връзки

Екскурзии и почивки