Травел Форум

Сън травел - лъжат с цени

Неактивен Agro

  • *
  • 1
  • +0/-0
    • Профил
Сън травел - лъжат с цени
« -: Май 07, 2019, 04:12:31 pm »
Здравейте.
Създавам тази тема, като сигнал към всички, които имат намерение да пътуват с органзирана група през туристическа агенция.
Конкретния повод, поради който създавам тази тема е отминалата наскоро екскурзия на Сън Травел до Италия и по-точно езерата в подножието на алпите.
Доброто настроение от всичко бе помрачено от бих казал ганьовското и дребнаво прибиране на някой лев отгоре от всички туристи. Това разбира се е много просто и бе забелязано от всички в групата.
Става въпрос за входните такси на обектите, които бяха събрани от групата.
Например за корабчето по езерото Комо ни бяха събрани по 30 евро на човек, при положение че цената за индивидуален билет бе 21 евро. А ние пътуваме като група, което значи че реалната цена, която трябваше да заплати всеки един от нас е още по-ниска. Друг пример е входния билет за вила Карлота. Беше ни обявена цена от 10 евро на човек, отново влизаме като група с повече от 20 души. На входа на самата вила видяхме, че цената на билет за група с 20 и повече души е 6,50 евро. Следващите дни се повтори подобна ситуация с входовете за вила Изола Белла и Изола Мадре. До въпросните места отново стигнахме по вода, за което бяхме таксувани по 10 евро на човек. там не можахме да видим реалните цени за група, понеже всеки лодкар си беше сам за себе си.
Цените, които платихме бяха обявени в програмата, т.е. казват и ни таксуват цена, която би заплатил 1 човек, който пътува самостоятелно, а ние сме група от 50 души !

Това е общо взето, внимавайте с кого пътувате и колко плащате, за да не си разваляте настроението от прекрасните гледки на местата които посещавате ;)

 

Връзки

Екскурзии и почивки