Травел Форум

Български реалезъм от Monic Spa в Bay View Villas

Dodaf656

Български реалезъм от Monic Spa в Bay View Villas
« -: Септември 02, 2014, 09:09:00 pm »
Моя приятелка направи резерация през сайт за колективно пазарувяне за 5 дневна програма отслабване във въпросното селеще от Моник Спа.

Платихме 300 лева и спестихме 400!

Изненадите стартираха в първите минути от нашето спистигане. Селикето е на 4 км о околовръстен път Слънчев Бряг. Плажа т.е. е на 5-6 км. Има рейсчета, които са на рядко и спират на спирка на около 2 км от бариерата на селището.

Да оставим морето и плажа, въпреки, че при телефонен разговор ни бяха уверили, че имат собствен плаж!

Цялата програма бе голяма измама. Нямаше разговор с диетолог. За храната се грижише бащата на собственичката на Спа центъра, фалирал строителен инжинер с огромно пристрастие към религията. Държаха храната в Спа центъра в малък хладилник т.е. мини бар. Плодовете ни ги вадеха от въпрасният хладилник ако е диня, то все беше диня, я режат пред туб , на плота върху шкафа с чисти хавлии. Менюто беше жалко, но нали ще отслабваме..... ще хладуваме. Храната се взимаше от местен супер маркет от топлият щанд в повечето случай дори не махаха етикетите с цената. Клюката, която се носеше в градчето, че любовника ва Моника е собственик на магазина. Реално, хранеха ни с калорични застоели храни....но в малки количества.

През целият ден пред спа центъра най-голямата дъщеря на Моника хрупаше син лук и краставица и говореше по телефона. Никого не поздравяваше, но ниското й възпитание й позволяваше да коментира хората зад гърба им така, че да я чуят.

Другите две деця на въпросната бизнес дама щурееха в спа центъра, защото бяха малки. Момиченцето пееше по цял ден пред компютъря на детски филмчета, момченцето видимо с наднормено тегла лежеше на диваните в чакалнята и често биваше подканяно от дядо му да освободи място докато чакаш.

Моника или Моник е изключително не културна жена. Няма поздрав, говори с хораха дори те да са на 150 метра от нея, просто вика и крещи.  Може да я видите да се разхожда след баня по хавлия поне 20--30 минути. Да я намерете на рецепцията да пие голяма бира, свиваща цигари т.е. правеше си ги и в същото време да пуши....това точно срещ вратата на фитнеса.

Грозна бългярска работа!

Кошмар, които мислиш, че никога няма да свърши. Хигиената беше ужасно ниска. Всичко бе засечено, петньосано или просто непочистено.

Голямото семейство по мои подозрения си живеха някъде в спа центъра... и всички останали бяхме като нежелани гости...които да ги забавляват.

Говорих с другите посетители по тази псевдо пограма и всички бяхме на едно място, че е пълна пародия.

Определено не отслабнахме, не си починахме, но се върнахме с разклатена нервна система.

Надявам се, че повече няма да се лъжат хората.

 

Dodaf656

Re: Български реалезъм от Monic Spa в Bay View Villas
« Отговор #1 -: Септември 02, 2014, 09:12:55 pm »
  :-[ съжалявам за правописа, но пиша от телефона и е страшно неудобно!

mimi

Re: Български реалезъм от Monic Spa в Bay View Villas
« Отговор #2 -: Септември 02, 2014, 09:34:51 pm »
За съжаление има селендури дето си мисля,  че разбират от туризъм и хотелиерство и винаги ще има кого да излъжат.
Ще споделиш ли кой сайт те е излъгал и ти е пробутал тази оферта. Все пак те трябва да знаят какво предлагат на клиентите си.

dimo_nedev

Re: Български реалезъм от Monic Spa в Bay View Villas
« Отговор #3 -: Септември 02, 2014, 09:55:22 pm »
Кажи от кой сайт взехте този хипер, мега як пакет?

 

Връзки

Екскурзии и почивки